YOGA

Yoga

online

Egen Yoga

lärare

Ordet Yoga betyder ”förening” - förening mellan kropp och sinne. Många kallar det att hitta balans, men jag tycker bättre om att säga ”sammankoppling” för att förstå att kropp och sinne hör ihop och skapar oss människor.

VARFÖR YOGA?
Yoga är för mig en stor del av mitt liv. Den är enkel att ha med vart jag än är. Jag kan utföra den vilsamt, stilla eller utmanande, beroende på min dagsform. Det finns alltså inga ursäkter för att inte yoga.

Får ofta höra ursäkter som ”jag är för stel / har för dåligt tålamod / har inte tid/ är för stressad… och då är ju yoga helt perfekt! Ja om du inte vill fortsätta vara stel, ha dåligt tålamod mm såklart??

Andra effekter med yoga är tex ökat självvärde, ökad fokus, större närvaro, friskare kropp/sinne, mer glädje, minskad stress, bättre beslutsfattande…mm mm. Vem vill ha det eller vilken arbetsgivare vill inte ha sådana medarbetare?? Jag vet att det fungerar - jag har själv upplevt det!!


YOGA MED ANETTE
I min undervisning är det viktigt med ett stort tillåtande, att utföra yogan utifrån din nivå, din dagsform och utan krav på prestation eller att jämföra dig med andra. Att det ska vara ett nyfiket och roligt utforskande av dig själv. Du sätter själv en egen intention på varje yogastund, dvs om du vill den ska vara i lugn, få ökad energi, utmanande…mm. Att vi hela tiden utgår från dig och din kropp och sedan är jag där och vägleder dig. Min ambition är att yogan ska nå ut till flera och att du som aldrig provat förut ska våga komma till mig och prova. Det vill jag! Jag undervisar i både YinYoga och Dynamisk Yoga


 YinYoga – en lugn form av yoga där vi arbetar med att mjuka upp
bindväven
 Dynamisk Yoga – en blandning mellan ViryaYoga/Vinyasa/Hatha Yoga,
en yogaform i rörelse och mer fysiskt krävande men som anpassas utifrån
deltagaren.

Yoga kan enkelt utföras både inne eller utomhus, i yogalokal eller på
arbetsplatsen, beroende på vad du eller din grupp vill ha. 
 

Är du nyfiken på vad jag har som passar just dig eller din grupp?​

 

en egen yogalärare

 

På jobbet

Yoga på arbetsplatser börjar bli mer & mer populärt. Det är medvetna smarta företagsledare som förstår effekten av att prioritera välmående hos sina medarbetare.

Idag håller jag yoga online för flera företag och det är ett väldigt uppskattat samarbete hos alla. Den digitala yogan sänds alltid Live och det händer att jag sänder från olika platser för att få extra rolig variation.

 

Kontakta mig så berättar jag mer om Yoga Online och vad som kan passa på din arbetsplats.

 

Privat

Det är väldigt populärt att åka på arrangerade yogaresor - där du får anpassa dig till både tidpunkten och resmålet. Tänk att istället få åka på en yogaresa precis Vart du vill, När du vill och Tillsammans med dem du vill. Visst är det lockande!!

Du kan tex åka med bästa vännerna, ordna ett boende vart ni vill och jag är med som er privata yogalärare. Det kan vara en timme, en dag, en weekend eller en vecka.

Jag sätter ihop ett program som du är med och påverkar utifrån önskemål om hur just din resa ska vara.

 

Tänk vilken flexibilitet det öppnar upp och jag kan lova att en sådan resa tom blir billigare än en arrangerad yogaresa. 

Kontakta mig och berätta om dina önskemål