YOGA

Hyr en egen yogalärare

Ordet Yoga betyder ”förening” - förening mellan kropp och sinne. Många kallar det att hitta balans, men jag tycker bättre om att säga ”sammankoppling” för att förstå att kropp och sinne hör ihop och skapar oss människor.

VARFÖR YOGA?

För mig är yogan en stor del av mitt liv. Den är enkel att ha med vart jag än befinner mig. Jag kan utföra den vilsamt eller mer utmanande om jag känner för det. Det finns med andra ord inga ursäkter för att inte yoga.

Får ofta höra ursäkter som ”jag är för stel / jag har för dåligt tålamod / jag har inte tid… Tyvärr, jag har svårt att acceptera det!!
-Vill du fortsätta att vara stel?
-Vill du fortsätt med ditt dåliga tålamod?
-Vill du fortsätta att ägas av stress?

Hur känns det om jag istället säger att Du Kan, att det som spökar och hindrar dig är dina tankar om dig själv?? Att du genom yogan kommer komma i bättre kontakt med dig själv och kunna leva ditt liv mer medvetet – bli en mer Hållbar Människa. Det är faktiskt ditt val och ansvar hur du vill leva ditt liv!

Andra effekter med att yoga och bli en Hållbar Människa är tex ökat självvärde, ökad fokus, större närvaro, friskare kropp/sinne, mer glädje, minskad stress, bättre beslutsfattande…mm mm. Vem vill inte uppnå det, eller vilken arbetsgivare vill inte ha en sådan medarbetare?? Jag vet att det fungerar - jag har själv upplevt det!!

MIN YOGA
I yogan som jag undervisar är det viktigt med tillåtandet, att det är tillåtande för alla att utföra yogan utifrån sin dagsform och utan krav på prestation eller att jämföra sig med andra. I min yoga påminner jag ofta om att alla sätter sin egen intuition vad just den yogastunden ska innehålla – lugn, avstressande, prova nytt, få ökad energi eller någon annan form av utmaning.

Jag undervisar i både YinYoga och Dynamisk Yoga
◦ YinYoga – en lugnare form av yoga där vi arbetar med att mjuka upp bindväven
◦ Dynamisk Yoga – en blandning mellan ViryaYoga/Vinyasa/Hatha Yoga, en yogaform i rörelse och mer fysiskt krävande men som anpassas utifrån deltagarna.

Yoga kan utföras både inne eller utomhus, i yogalokal eller på arbetsplatsen, beroende på vad du eller din grupp vill ha. 

 

Är du nyfiken på vad jag har som passar just dig eller din grupp?

Hyr en egen yogalärare

Det har blivit väldigt populärt att åka på yogaresor. Arrangerade yogaresor där du får anpassa dig till tidpunkten och resmålet. Tänk att istället få åka på en yogaresa precis vart du vill, när du vill och tillsammans med dem du vill. Visst är det lockande!!

Du kan tex åka med bästa vännerna, ordna ett boende vart ni vill och jag är med som er privata yogalärare.

 

Jag sätter ihop ett program som du är med och påverkar utifrån önskemål om hur just din resa ska vara. Tänk vilken flexibilitet det öppnar upp….och jag kan nästa lova att en sådan resa också blir billigare än en arrangerad yogaresa.

 

Även på arbetsplatser börjar intresset för yoga att öka. Det är upplysta företagsledare som förstår effekten av att ha välmående medarbetare. Jag kan antingen komma till din arbetsplats eller vara en del av en konferens.

 

Kontakta mig så berättar jag mer hur just din resa eller aktivitet kan arrangeras, och även vilken typ av andra uppdrag jag kan anlitas till.