OM MIG

Jag är både stolt och lycklig att jag gjorde det där ”hoppet”. Att göra förändringar leder oss in på nya vägar och för mig har förändringen frisläppt massa energi inom mig, som gör att mitt liv idag är mycket friare, mer lustfyllt och innehållsrikt. Med det som bevis inspirerar jag idag andra människor till att våga leva sina liv – för när vi lever ifrån oss själva/från lusten blir allt så mycket enklare. Det skapar välmående och Hållbara Människor!

Vår resa är ständigt pågående genom hela livet. Min resa tog en ny riktning år 2009 när jag påbörjade min yogapraktik och utbildade mig inom Mental Träning. Då fick jag en stark insikt hur mycket jag bara presterade och agerade från mitt yttre, utan att ta hänsyn till vad jag på riktigt ville och hade för drivkraft.

Nettan Om Mig.png

En Hållbar Värld startar med att vi först tar hand om oss själva och blir

Hållbara Människor.

Den största delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat inom bank/finans med försäljning och som rådgivare i pension och försäkring. För många ett tryggt och välbetalt yrke. I slutet av år 2018 hade min insikt växt sig starkare och starkare att jag ville arbeta med något som för mig var mer betydelsefullt. Jag visste inte riktigt vad men min ”inre röst” sa till mig att göra en förändring, vilket ledde till att jag sa upp mig från bank/finans – jag ”hoppade” utan att veta till vad.

Sedan det ”hoppet” har jag utbildat mig till yogalärare inom Viryayoga (Nordiska Yogainstitutet – Josephine Selander) och Yinyoga (YogaDevi). Jag har även utbildat mig inom Transformativ Coachning (Existens Skandinavien – Annette Forslund) samt min tidigare diplomering i Mental Träning (HumaNova).