Yoga online

Välkommen att vara med på Yoga online som jag sänder live direkt från den plats där jag befinner mig. Eftersom jag reser en del så kommer live-sändningarna vara från olika platser – så se det som en extra överraskning!

 

Ambitionen med yogan som jag leder är att den ska vara enkel att ha tillgång till oavsett vart du är och oavsett din erfarenhet av yoga. Den passar alla deltagare - om du är erfaren hittar vi utmaningar till dig och är du nybörjare eller bara yogat lite så utgår du det från din nivå.

 

Grunden i min yoga är ta bort allt vad heter prestation och prestige – istället ska den ske utifrån en nyfikenhet och ett utforskande av den egna kroppen.

 

Alla kan yoga – jag lovar!

Schema för Nov-Dec 2020

Tisdagar kl 17,30-18,15 - YinYoga

Lördagar kl 09.00-09.45 – Dynamisk Yoga

Betalning

Swisha 80kr varje gång du deltar

till mobil 0761-631106

 

Change makers academy

I höst startar 3 nya grupper av Change Makers. Det är för dig som vill vara med att ta fram den modiga och sköna version av vem du är och börja göra det du verkligen vill.

Change Makers är till för dig som vill:
1. Uttrycka sin galna vision i en supportande, upplyftande och generös miljö, som tror på din storhet.
2. Från och med nu välja ditt välmående före prestation och prestige.
3. Bygga ett liv som ger dig äkta mening.
4. Få kraft och energi att gå emot normen med de andra i gruppen.

Syftet med  kursen är att utveckla och skapa någonting som vi inte gjort tidigare, något nytt som ger värde till dig, till oss och till hela den här planeten.

 

Vi tror på att vi blir starka tillsammans och att vi också behöver göra på nya sätt som vi inte har gjort tidigare.

Det händer så mycket i världen just nu och vi behöver släppa det gamla för att stiga in i det nya. Vi behöver släppa begränsade sanningar om oss själva och vilka vi är och kliva in i vår power och ett större ledarskap. Tillsammans får vi kraft och energi och skapar den förändring vi vet behövs. Världen behöver dig!
 

Varma soliga hälsningar,

Från oss på Change Makers Academy

Mer Info Yogan

Historia

Anette Stjerström
+46 76 163 11 06
Om mig
Tjänster
Kalender
Podcast
Kontakt